NÕUANDJATE TEEMAD
INFOKATALOOG
FOORUMI TEEMAD
GALERII TEEMAD
GALLUP
PARTNERID
15. november 2018

Nõuandjad

Küsi hambaarstilt Tagasi | Foorumid | Uus teema
   
 
Dr Marek Vink, Al Mare Hambakliinik www.hambalaser.ee
Biolase Laserhambakliinik www.biolase.ee
Hambaarstiteaduslikele küsimustele vastab dr Marek Vink Al Mare Hambakliinikust ning hammaste valgenduse teemadel Biolase Laserhambakliiniku spetsialist. Dr Marek Vink on World Clinical Laser Institute poolt sertifitseeritud laserhambaarst. Õppinud Tartu Ülikoolis aastatel 1989-1992 ning Helsingi Ülikoolis 1992-1995. Aastatel 1997-2004 oli Dr. Vink Tartu Ülikoolis õppejõud ning hambaarst Tähe Hambakliinikus. Aastast 2005 võtab patsiente vastu Al Mare Hambakliinikus. Erialastel täiendustel on osalenud Soomes, Saksamaal, Austrias ja Ameerika Ühendriikides. Dr Vink on viimastel aastatel spetsialiseerunud laserhambaravile kasutades oma töös moodsaimat vesilasertehnoloogiat. Biolase Baltic on maailma juhtivama stomatoloogilise lasertehnika tootja (Biolase Technology) edasimüüja Baltikumis. Biolase Laserhambakliinikul on pikaajalised kogemused hammaste laservalgendamisel.  

Juureravi

katliin 18.02.2010 12:55
Oh,ma juba pikalt hädas ühe ja sama hambaga.Eelmine kevad arst lihtsalt vahetas plommid välja ja peale seda jäi hammas tundlikuks.Hamba pihta küünega kopsides oli hammas hell,samuti oli tundlik külmale,kuumale.Nüüd siis võttis arst närvid välja,algul pani kaltsiumi kanalitesse ja hammas jäi närivalt valutama,samamoodi oli endiselt ka küünega kopsides hell.Kui kaks nädalat oli kaltsium olnud ja mul ikka hammas tuikas(lihtsalt ei kannatanud enam)läksin uuesti arstile.Arst pani kanalitesse antibiootikumi.Täna möödas sellest 4 päeva ja hammas ikka hell.Kas tõesti ei saagi enam hammast normi ja enam ei julgegi lasta ühtegi vana plommi uue vastu vahetada.Milles võib asi palun olla?Kas aitaks kui paluksin arstil ka suukaudse rohu määrata?Millest võib olla sellinne hamba hellus?Arst väitis et tema pildi peal mingit põletiku kollet ei näinud.
Teie abile lootma jäädes.
Kommentaarid: [1]
Dr Marek Vink 12.03.2010 15:45
Tõenäoselt piisaks hambatäidise lühendamisest, et see vastaslõualuu hambaga liiga tugevasti kontaktis poleks.

Kasutajaks saad registreeruda siin.
ilumaailm.ee toimetusel on õigus kustutada kommentaare ja teemasid, mis ei vasta sisult headele tavadele so. kommentaarid, mis on teemavälised, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, õhutavad vaenu vms.
Eesti uudised
 
© 2005 - 2018 ilumaailm.ee tutvustus | arhiiv | kontakt | reklaam | webmaster