NÕUANDJATE TEEMAD
INFOKATALOOG
FOORUMI TEEMAD
GALERII TEEMAD
GALLUP
PARTNERID
21. september 2018

Nõuandjad

Küsi hambaarstilt Tagasi | Foorumid | Uus teema
   
 
Dr Marek Vink, Al Mare Hambakliinik www.hambalaser.ee
Biolase Laserhambakliinik www.biolase.ee
Hambaarstiteaduslikele küsimustele vastab dr Marek Vink Al Mare Hambakliinikust ning hammaste valgenduse teemadel Biolase Laserhambakliiniku spetsialist. Dr Marek Vink on World Clinical Laser Institute poolt sertifitseeritud laserhambaarst. Õppinud Tartu Ülikoolis aastatel 1989-1992 ning Helsingi Ülikoolis 1992-1995. Aastatel 1997-2004 oli Dr. Vink Tartu Ülikoolis õppejõud ning hambaarst Tähe Hambakliinikus. Aastast 2005 võtab patsiente vastu Al Mare Hambakliinikus. Erialastel täiendustel on osalenud Soomes, Saksamaal, Austrias ja Ameerika Ühendriikides. Dr Vink on viimastel aastatel spetsialiseerunud laserhambaravile kasutades oma töös moodsaimat vesilasertehnoloogiat. Biolase Baltic on maailma juhtivama stomatoloogilise lasertehnika tootja (Biolase Technology) edasimüüja Baltikumis. Biolase Laserhambakliinikul on pikaajalised kogemused hammaste laservalgendamisel.  

tere.

katliin 11.05.2009 18:16
Olen jällegi oma murega teie poole pöördumas.
Niisiis 2,5 nädalat tagasi tõmmati välja ülevmine tarkusehammas.Nädal pärast tõmbamist tekkis tõmmatud hamba (mitte sinna auku kus hammas tõmmat vaid küljele)väljapoole igeme küljele mädapunn.Käisin arstil arst läks sealt kõrvalt kus punn tekkis punni pealt sisse ja sai kätte sealt luu killukese(päris suur oli teine).Nii ja järgmisel päeval hakkas sinna samma kohta ikka mädaniuk tekkima.Käisin nüüd täna(see on siis 5 päeva peale eelmise killu välja võtmist)uuesti arstile ja ta sai sealt täna jälle hästi väikse killukese.Kogu see protseduur kus arst seal igemes sorkis oli siis väljapoolt igeme pealt,mitte sealt igemeaugust kust hammas välja tõmmati.Arst aga pesi seda igeme kohta kust ta killud sai ainult veega ja ei pannud sinna mingit rohtugi.samuti ei kirjutanud ta mulle retsepti.Kas siis kui seal nüüd juba kaks korda torgitud iget ei ole ohtu et tekib mingi põletik sisse????
Muidu see koht kus hammas välja tuli oli juba jummala ilusti paranenud,nüüd täna muidugi läks see ka jälle veits suuremaks kuigi arst ütles et ta seal augus ei sorkinud.
Mul on muidu kodus üks purk metronidazoli,kas ma äkki peaksin need tabletid ära sööma???Aga sellest ühest purgist jagub ainult kolmeks päevaks,kas sellest piisab või on vähe???
Suur aitäh ette juba teie vastuse eest.
Kommentaarid: [1]
Dr Marek Vink 11.05.2009 23:04
Põletiku (mille nähuks ka mädavoolus) põhjuse kõrvaldamine ei saa tekitada põletikku.
See, et hamba traumaatilise eemaldamise järel haavast hiljem väikseid hamba- ja/või lõualuukilde tuleb, ei ole haruldane. Organism lihtsalt hülgab paranedes mittevajalikud osised.
Kui haav on selgelt paranemas ning üldisi põletikunähtusi (palavikku, valu, turset) pole, siis pole ka antibiootikumikuur näidustatud.

Kasutajaks saad registreeruda siin.
ilumaailm.ee toimetusel on õigus kustutada kommentaare ja teemasid, mis ei vasta sisult headele tavadele so. kommentaarid, mis on teemavälised, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, õhutavad vaenu vms.
Eesti uudised
 
© 2005 - 2018 ilumaailm.ee tutvustus | arhiiv | kontakt | reklaam | webmaster