FOORUMI TEEMAD
INFOKATALOOG
GALERII TEEMAD
NÕUANDJATE TEEMAD
GALLUP
Kust on pärit Sinu lemmik riideese?
Näita tulemusi!
PARTNERID
21. veebruar 2018

Foorum

Kööginurk Uus teema
Tagasi |  Foorumid

Kuidas teete head omletti?

Täpp 06.11.2008 09:14

0 Palun õpetage. Mul kipuvad tulema ikkagi sellised tallanahad, mitte õhulised.
Kommentaarid: [9]
päiksekiir 19.04.2009 11:23
Kui muna klopitud, lisa hapukoort, see teeb õhuliseks. Mina praen kõigepealt ära leiva- ja singi kuubikud ning seejärel valan peale muna-hapukoore segu. Lasen kaane all veidi küpseda, seejärel lõikan omleti neljaks, et oleks hea ümber pöörata. Ja lõpetuseks peale juust! Maiseainetest sool, viiepiprasegu ja jahvatatud paprika!
neti 18.04.2009 02:13
Üks oluline komponent on VESI, see teeb omleti mahlaseks.
sleeping beauty 22.01.2009 09:26

0 kui jahu pannakse, siis hästi vähe, nii üks supilusikas ainult, see on selleks, et ta seda piima või keefiri koos hoiaks ja et hea oleks ümber keerata. Aga põhiliselt on ikka muna tegija:)
Mina teen nii, et näiteks 6 muna klopin segi piima ja 1 spl jahuga ja maitsestan pipra ja soolaga. JA vahustan ka, siis tulevad kohevad. Muu kraami praen eelnevalt panni peal ära (sink, sibul, köögiviljad jne) ja siis panen selle vahustatud munavärgi peale. Mingil ajal pööran ümber.....siiani on küll väga kohevad ja head tulnud.
Kia 21.01.2009 19:02

0 Mina panen keefiri,jahust kuulen küll esimest korda.Kõigepealt panni peal ja siis koos aedvijade ja juustuga ahju ja saab super.
Milaana 15.11.2008 23:14

0 jahu???omleti sisse??? ma ei ole küll kokanuduses mingi eriline spets,aga kas see ei ole mitte pannkook kui seal sees on jahu?
Bingo 10.11.2008 12:47

0 mina panen küll jahu ja piima ja kõike muud head muidugi ka. Lasen saumikeseriga hästi vahule ja siis tulevad küll mõnusad õhulised.
varblaseke 10.11.2008 09:56

0 Ma ei pane üldse jahu.
Miake 10.11.2008 09:28

0 ja omletti tehes peaks kindlasti vaatama, et liiga palju jahu ei pane, siis kipuvad ka ära vajuma.
varblaseke 06.11.2008 10:18

0 Õhulise saab madalal kuumusel küpsetades. Mina teen nii, et lasen panni kuumaks, valan omleti peale ja keeran pliidi kinni, jättes omleti kaane alla hauduma. Ema teeb veel nii, et käib aeg-ajalt omleti ääri pannilabidaga tõstmas nii, et vedelam osa küpsema osa alla jookseb ja kui aus olla, siis tema omlett on ka maailma parim ;)
Teema kommenteerimiseks logi oma kasutajanimega sisse.
Kasutajaks saad registreeruda siin.
ilumaailm.ee toimetusel on õigus kustutada kommentaare ja teemasid, mis ei vasta sisult headele tavadele so. kommentaarid, mis on teemavälised, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, õhutavad vaenu vms.
Eesti uudised
suur o
 
 
© 2005 - 2014 ilumaailm.ee tutvustus | arhiiv | kontakt | reklaam | webmaster